lördag 29 maj 2010

Värmlänningar!

Idag har jag guidat Västgöta Gille från Karlstad. En hel busslast med glada värmlänningar. Det var också några som var födda och uppväxta i Ulricehamn och inte varit "hemma" på många år. Vi stannade till i Gällstad också för att de skulle shoppa.
Det är tyvärr inte roligt med shopping i Gällstad längre! Det finns inget kvar nästan! Affärerna har försvunnit, den ena efter andra, vad ska det bli av "kärringarallyt".

fredag 28 maj 2010

Invigning!

I dag var jag och maken på invigning i Stenhuset. Måste beundra de gamla damerna som kunde ta sig hela vägen upp till Kungssalen med kryckor och sitta och äta i kylan!
Det är en fantastisk nyhet för Stenhuset med denna restaurering, nu har vi så mycket att berätta om att vi inte hinner med allt!

torsdag 27 maj 2010

Min man!


För det första är det maken jag vill berätta om i dag! Han skjutsar mig till bussen och medans jag guidar folk från Astra Zenika och har det hur kul som helst, handlar han fotöljer och mat, åker hem och skruvar ihop fotöljerna, lagar sig mat, tar en tupplur för att sen hämta mig vid bussen, hämta fler fotöljer och vi åker hem igen!

Sen kommer Borås tidning för att intervjua oss, för att vi ska ge goda råd om, hur man får ett så långt förhållande att fungera! De gör reportage inför prinsessbröllopet och frågar folk om de vill ge ett bra tips. Vem som har uppgett oss vet jag inte och reportern hade inget namnn, sa han.

Men här är väl en av anledningarna till att vårt liv tillsammans aldrig blir tråkigt!

onsdag 26 maj 2010

Roligt!

Vad kul jag har, är ute och åker buss med trevliga människor, äter gott och får prata utan att bli avbruten.
Skämt åsido nu jobbar jag som bara den med att guida på bussarna och det är så roligt.
Jag får massor med beröm för jag berättar så spännande och har en så bra röst. Ingen somnar i bussen, inte ens efter maten.

måndag 24 maj 2010

Ohhh vad jag längtar!

Vilken tur att det finns mobiltelefon! Jag pratade med barnbarnet som är i Norge och jobbar nu! Hon jobbar varje dag mellan 14.00 - 24.00. Hon tjänar mycke pengar säger hon! Det är väl OK men jag längtar som bara den efter henne. Tur man kan prata på telefon!

Ja, nu har jag "knallat" för sista gången den här våren också. Det är kul med sån här historia. Det var 7:orna som fick sin egen hemmavid historia genom en stadsvandring med Lisa!

I helgen fick jag jobba med Jessica och hon o Crille hade gjort en jättegod rabarberpaj som vi hann smaka på under dagen. Sen var det Björn på Berga som hade söndagen. Det är kul med lite manlig fägring också, inte bara "tjejer".

Nu 3 dagar framåt ska jag ut med buss. Blandade bussturer med folk som kommer för att uppleva vår vackra trakt med "gårdarna runt sjön".