fredag 1 april 2011


Mina kollegor Anna och Lisbeth och turischefen Camilla var ute på en Änglagårdstur, guidade av Roland. Kurvorna som finns med i alla 3 filmerna.



Öra kyrka för inomhus inspelning och gravplatserna låg vid trädet. Stenen som Zac satt på hittade vi inte.




Kärråkra kyrka i bakgrunden och vägen som Rut cyklade och kistorna bars till begravningarna.

Lanthandeln som vi ska besöka.

torsdag 31 mars 2011

Den vill jag há!

Idag var vi på Volvo för att fixa en list som lossnat och "flärpade" när vi åkte från Stockholm i söndags, kostade 400:- hutlöst.
Då prövade jag denna,VILL HA.

Men min kära äkta hälft sa: "vi kommer aldrig att köpa ny bil under vår återstående tid. Vi får harva vidare med vår gamla 1996:a". Vår Hulureperatör älskar den, för den har inga datorer, utan är lätt att underhålla.

onsdag 30 mars 2011

Så skönt hemma i Hulu.

Våren har nog kommit till Hulu nu. Fast det är mycke snö kvar ännu. Baksidan bearbetar vi för att få bort snön från solaltanen, vill sitta där o fika. Nu har "videungen" vaknat i alla fall.







Idag fick våra ankor och hönor komma ut i det fria. Skitiga Helge bevaka Annika och Cecilia när det tvättade sig. Han blev så till sig så det blev ankporr, men han tvättade sig inte. Tjejerna däremot badade i kopparbaljan.... Jäzper undrade vad husse skulle med granen till? Granen var fortfarande lika grön som när den åkte ut. Vi kanske kunde ha haft julen ända in till påska..


söndag 27 mars 2011

27 mars Bangkok/Hulu

Jaha då är vi hemma igen. När man tänker efter är det helt fantastiskt att för 30 timmar sen befann vi oss i Bangkok.
Nu har vi inte haft solsken hela resan, tyvärr mer moln än sol, men varmare än här. Det var en chock att ta sig till bilen på Arlanda i kortärmat och sandaler. I bilen låg vinterutstyrseln som tur var.
Här hemma tog broren, svägerskan, hunden och katten emot oss.
Snön började falla och råbocken kom fram och sökte något att äta under fågelbordet.
Så nu är vi hemma i verkligheten igen.