lördag 20 mars 2010

Sista kvallen!

Vi komma, vi komma fran pepparkakeland, och bruna vi aro alla tre.
Det har varit alldeles underbart med sol och bad.
Men i morgon kl. 10.00 lamnar vi Paradiset for att ta oss till Koh Samui igen och vidare med flyg till Bangkok och demonstrationerna dar. Det visas jattemycket pa Thai TV, men inget pa andra kanaler.
Vi ska halla oss ifran vissa platser och undvika folksamlingarna.
Det ar shopping som galler nu!
Hor att det atminstone ar plusgrader hemma. For idag ar det ju vardagjamning enligt almenackan.
Nasta gang vi hors ar vi hemma i Svedala igen, vi lyfter tisdagnatt i fran Bangkok och ar hemma tisdagmorgon pa Arlanda!

onsdag 17 mars 2010

33 i luften och sammet i vattnet!

Annika njuter av ledigheten, man o jag av nat annat an Hulu! Dagen borjar med frukost, sen bokar vi stolarna med hotellets handdukar, tar en promenad barfota pa stranden med flera bad pa vagen. Tillbaka till stolarna, efter 2 timmar i solen dags f;r en frosen fruitedrink,fortsatt liggande i solen och bad.
Klockan 13.00 en lattlunch med varrullar eller nat och e liten singaol. Halla sig i skuggan nar det ar som hetast, da blir det fotmassage och pedikyr eller annat.
Vid 15.00 tiden tillbaka pa solstolen och en timma senare en promenad igen med massa bad pa vagen. Upp till hotellaltanen for en kaffe och en drink, dusch och smorjning. Sen ser vi den vackra solnedgangen ifran var altan, det ar en blodapelsin som gar ner i havet.
Senare gar vi ut och ater middag och pratar med lokalbefolkningen, vi har en favorittjej som heter Tik.
Efter en massa ol, lullar vi sen hem till rummet.
Det ar vart liv dessa dagar i Paradiset, bara 3 dagar kvar!

söndag 14 mars 2010

Paradiset!

Nu har vi kommit dit, till Paradiset. Vilket stalle! Glom inte prickarna!
Nu har vi bytt till Koh Pangan, on ovanfor Koh Samui. Vi bor i en hogt belagen bongalow med sjoutsikt. Altanen vatter ut mot bukten sa vi ser allt som hander dar. Vi har sett solnedgangen nu, innan vi gar ut for att ata middag pa stranden. Det ligger massor med fiskebatar utanfor med lamporna pa, sa allt blir purfarskt till middag. Vi lever pa kyckling och seafood. Nu har vi gatt fran blekfisar till grisskara till bruna. Nu ser dom inte att vi ar nykomlingar langre.