fredag 22 april 2011

Sommarn är snart här och vi är redo......

Nu är det klart, altanen riggad, med ny vaxduk och stolarna på plats, lite planteringar och vattenbadet med mina fina snäckor och stenar.

Pensionärsbänken på plats

Cyklarna pumpade och nysmörjd kedja

Bilen nytvättad

onsdag 20 april 2011

Thailandtemperatur på altanen.

Nu har vi plockat fram däckstolarna till solaltanen på baksidan. Så vi kan bättra på brännan lite.
Har haft avslutning på "spinningen" med att promenera. Alla följde med från Ulricehamn till Skotteksgården för en "pensionärslunch", även jag fick köpa en sån nu....
Vitsipporna håller på att ta över växtligheten, så snart är det som snö i skogarna igen. Men lägger man sig ner och stoppar näsan i vitsipporna är det en annan upplevelse än att göra änglar i snön, om man säger så.

söndag 17 april 2011

"Aktiv senior"

Nu har mina nära och kära firat min födelsedag. Make och dotter fixade med maten. Sen droppade dom in lite pö om pö.
Jag hade inte tänkt fira, utan åka iväg och äta med make och bror o svägerska. Hade siktat in mig på Limmaredssnitzel. Men detta blev så mysigt med god mat och barn, barnbarn och grannarna.
En biljett till min favorits krogshow i Göteborg förärade dom mig.
En kudde fick jag också, men inte till mig själv, utan till denna mojäng. Så jag kan sitta bredvid maken när han blippar på TV:n, utan att bränna knäna, istället för bakom honom vid bordet.
Men idag är jag ingen "aktiv" senior har fått någon magåkomma eftersom jag fick sitta på muggen halva natten. Så det får väl bli te o skorpor idag och att ta det lite lugnt.
I morgon ska jag ut och gå stavgång med mina spinnare inne i Ulricehamn, för terminsavslut. Vi ska äta "pensionärslunch" på Skotteksgården. Då kan jag berätta för dom om "slaget på Åsundens is 1520".