lördag 27 mars 2010

Kattdax!





Nu när jag rest färdigt på ett tag ska jag skaffa katt igen!
Jag vill också ta med mig brorens hund för att hon ska välja ut en katt som hon ska trivas med. Katten ska också ta hunden till sig så dom kan vistas tillsammans på gården tillsammans med ankor och höns!
Våra ankor fick gå ut på barmark i solskenet igår, dom badade i vattenbunken förutom skitiga Helge!

Ett litet sammandrag från vår resa med bilder!

Så kom vi då till Koh Samoi! Träffade barnbarnet och hon var brun! Vi såg ut som 2 vita sälar när vi låg i vattnet bredvid henne. Vi umgicks hela veckan. Vi åt gott, solade under parasoll och palmer första dagarna för att inte bränna oss och badade! Det var som sammetstyg när man gick ut i vattnet, behövde inte dra in magen så där som man gör här hemma. Här är en bild på vårrullar, som inte heller smakar lika som här hemma. En sån här och en liten singha var min stående lunch.




Efter en vecka delade vi på oss! Barnbarnet som var en riktig "backpacker" tog sig till Indien igen och vi fortsatte till ön Koh Pang An. Det var Paradiset! Med en underbar utsikt från vår bungalow där vi satt på eftermiddagarna och drack, kaffe, campari och singhaöl. Såg solnedgången och bara njöt. Den här stranden kunde man promenera på och vi gick 2 gånger om dagen fram och tillbaka.


Den här packningen var så tung att hon måste ha hjälp för att få upp den på ryggen!

onsdag 24 mars 2010

Nu är prickarna tillbaka!

Ja då är vi hemnma i Hulu igen och prickarna här tillbaka!
Väldigt seg i knoppen och kroppen. Allt är riktig sömn som hägrar just nu, vi måste försöka ändra dygnet igen!
Efter att ha varit på flygplatsen i Bangkok 4-5 timmar, på planet i 10 timmar och försökt sova, åkt 5 timmar i bil från Stockholm och sen flyttar fram klockan 6 timmar, så går det väldigt långsamt att skriva detta. Det är tidig morgon i kroppen nu!
Återkommer med bilder och berättelse om Bangkok senare.