måndag 8 mars 2010

Koh Samui i Thailand!

Hej, hemma i kalla Sverige!
Nu ar vi pa plats. Sol, salta bad, strand, sand och Sofie, det kan inte vara mer harligt, an sa. Kom ihag att lagga till alla prickar nu, nar ni laser detta.
Vi har nu sovit i fatt tiden och solar forsiktigt, kloka som vi ar. Men vi ligger i lange och logar oss. Det ar som att kliva i ett hav av sammet. Man behover inte dra in magen nar vattnet nar den.
Sofie och Natasha ar sa bruna sa nar vi ar nara dem ser vi ut som vita valar, som plaskar omkring. Vi har inte utforskat nagot an men ska pa onsdag ta en bulle till Lamaibeachen for att traffa Huddingefamiljen som bor dar. Vi ska fira en 50 aring i den familjen. Sofie och jag far da ocksa fira oss sjalva och mamma Susanne hemma i Sverige for vi har namnsdag den 12 mars, det ar VIKTORIA.
Vi har varit och atit nu, Annika at barrakuda, var gott, sa hon.
Vi aterkommer!

3 kommentarer:

  1. Ja, barracuda är jättegott! Åh, vad jag blir avundsjuk. Här hemma i Sverige börjar snön ÄNTLIGEN att smälta och det är vår i luften, faktiskt. Men vallarna är höga än. Ha det gott och bada och sola för mig med! Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej vännerna !
    Förstår att ni har det bra i värmen - roligt att höra att allt gått bra med resan och uppstarten på semestern.
    Här snö fortfarande men solen tittar fram varje dag och det finns hopp......
    Hej så länge och ha det riktigt bra.
    Kram från Anne

    SvaraRadera
  3. Hej du, Det låter fantastiskt härligt! ..blir nog lite annorlunda att komma hem till snön...så, ta vara på solen och värmen!!

    SvaraRadera