torsdag 21 januari 2010

41 dagar kvar!




Vi blir väl inte smala på dessa 41 dagar men kondisen är OK, det lovar jag. Idag satt inte jag på cykeln, jag var på min spinning istället. När jag kom hem var bastun på. Snacka om att det är kallt att gå ut i snön barfota. Det är ingen idé att lägga sig och rulla i snön, för då kommer vi inte upp igen. Därför fick maken klappa lite på ryggen, skönt efteråt!
Vi hade fint besök också, där står dom plötsligt under fågelbordet i godan ro och äter upp solrosfröna som ramlat ner på marken. Men det saknas en, detta är mor och dotter. Det brukar alltid vara mor och två ungar, men inte i år.
Till och med ankorna varnade sina kompisar att det kom någon dom inte kände igen!
Vår spindel i nätet med bussarna ringde idag. Det är så trevligt att prata med honom och jag fick en båt/buss i juni, jääättekul.
Igår ringde barnbarnet från Indien, då satt den "skruttan" på stranden och man hörde vågorna skvalpa genom luren. Jaja, det är bara 41 dagar kvar....
Vår reskompis undrar redan, vart vi ska åka nästa gång, eftersom vi betämt att nu är det sista gången vi åker till Thailand. Det kanske blir Japan om jag får välja eller Malaysia om dom andra två, får välja. Jag vill ha med mig minsta barnbarnet, medans hon orkar med sin gamla mormor.

tisdag 19 januari 2010

Näää!

Nu händer inte mycke, det är bara spinningen som står i almenackan den här veckan.
Idag har vi varit ute och gått 1 timme, cyklat 1 mil och pusslat. Det måste nästan ske något roligt snart!

söndag 17 januari 2010

Lediga dagar!


Jaha, helgen är över. Har inte hänt nå´t! Jo, en snabbvisit av dotter o måg, som alltid är mysigt.
Vi har börjat på ett nytt pussel, det måste vara klart till nästa söndag, så jobbigt. Då ska vi slänga ut granen och flytta matsalsbordet till andra sidan av rummet igen, det ligger på!
Men vi cyklar på motionscykeln 1 mil varje dag, det är BRA!
Det är trist ute nu igen, molnigt, blåser och inga vackra granar med snö på längre, skulle visst vara så här några dagar.
Stackars broren ska börja jobba 4.40 varje morgon hela veckan, synd om han.....
Vi sover vi, till fram emot 8.00-8.30. Då går, han jag delar kudde med, ut till höns o ankor och jag gör frukost, sen äter vi och tittar på morgon-TV. Sen cyklar vi ett tag, bäddar och plockar iordning efter oss och SEN pusslar vi fram till lunch vid 13.00. Ujujuj vad det är jobbigt...VI HAR DET SÅ HIMLA BRA!

På bilden, är lilla Pip, som är lite ensam sen Einar dog. Hon fick alltid värma sig hos honom. Hon är en liten japansk stridshöna och Einar var en jättestor Brahmatupp, så hon kröp in under honom när det var kallt. Tuppen Berra, har flyttat upp på högsta pinnen, bland de andra stora hönorna, så lilla Pip kanske fryser!