torsdag 5 augusti 2010

Skogens guld är här!


Jäzper han busar, älskar krypa in i papperspåsar, även små sådana.
Vi tog en liten promenad och nu är det många sådana som väntar framöver. Det är mycke att plocka, detta hittade vi på bara en timmes promenad häromkring. Det blir nåt att njuta av i vinter. Hoppas sen på Karl Johan också.



onsdag 4 augusti 2010

3,8 km i Ulricehamn.

Idag har jag tagit en trevlig promenad med Lisa Jensen på Kulturförvaltningen! Hon är så mysig! Vi planerar en stadsvandrartur i Ulricehamn.
Då kom vi på att använda promenadstråken som finns i stan. Det är ju dumt att inte utnyttja det som redan finns och är utmärkt redan. Så nu ska vi berätta om det som man passerar på en av dessa vandring, det finns 3 st vandrarstråk.
Man ska titta uppåt och upptäcke allt vackert på husfasader, kanske berätta om varför saker och ting ser ut som det gör eller ligger där det ligger.

måndag 2 augusti 2010

Riddardubbning på Torpa!











Våra vänner Monika och Tomas har ett barnbarn som heter Holger. Han ville bli riddare och dubbad på borgen Torpa. Så idag gav vi oss iväg, 5 vuxna och 5 ungar ut till Torpa för dubbning. Jag klädde mig i mina guidekläder och ungarna lånade mantel, svärd och sköld. Vi hade också med oss en liten Vilja som var prinsessriddare. Efter allt detta blev det dubbningsfika på cafét.
Först var det Holger och sen Hugo, Fabian hade dubbats för flera år sen, men kom ihåg det. Den minsta som var med var lill Tuva, men alldeles för liten för detta i år. Hon kommer säker tillbaka och blir en liten prinsessa som jag får niga för, när hon blir äldre!

Hundvakt ?



I helgen var vi hundvakt åt två småhundar (skit på snöre).
Det blev inget gjort om man säger så, dom ville inte gå ut i regnet, utan bara sova hos mig.
Nossan kom på besök så det var verkligen ett hundliv. Men Jäzper är tuff han busade med alla tre. Dessa småhundar har han växt upp med så det var ett kärt återseende för honom.