lördag 24 april 2010

Ankparning

När anktjejerna badar och blaskar i sin lilla damm, blir Helge alldeles konfys. Det är rena stripteasen för Helge! För det går inget vidare på land utan han ska i vattnet och trycka ner henne under vattnet. Försöker han på land trillar han av.....


Några av oss tog en skogspromenad medan bonden själv höll sig hemikring för att passa ankor och höns som var ute och gick i det fria!

Grannen satte potatis i morse i fleesjacka och handskar, ska det inte vara varmt när man gör sånt?

fredag 23 april 2010

SKÖNT, nu är hon hemma igen!

Har handlat med sig kuddar som är vanliga i Thailand!









Äntligen kom dom hem Natacha och Sofie! Efter 1 veckas ofrivillig vistelse i Bangkok det var himla skönt att se dom. Visum som gått ut och övervikt, tog dom sig igenom tullen både i Bangkok och här i Sverige.
Bruna och brända sen dom legat vid polen högt upp i Bangkok, inte tänkte dom på solskyddsfaktor då!



5 dagar går fort!

Jag har haft några givande dagar! Lillian kom i måndags!
Första dagen blev det att prata om allt och alla från förr i tiden!
Tisdag åkte vi och fixade kort på en trolig morfars far för att jämföra släktdrag.
På eftermiddagen var vi till Konkordiahuset och Amerikaforskade, med hjälp av Anna-Lena! Då var L exalterad, dom hittade allihop som L sökte. Hon är fantastisk, Anna-Lena!
Onsdagen var vi och hälsade på barn o barnbarnet för att L skulle se hur dom bor!
Sen kom stora shoppingen.... L handlade 15 plagg för 1.800:-. Allt från jeans till bröllops festkläder, hon fyndade verkligen hos Gunilla på 2XL i Gällstad!
I går tog vi en hemmadag och lärde varandra om nätforskning. Vihittade Jon Nätt i soldatregistret. Jag hittade det fast L ringt till registret och sökt honom. Det gäller att inte ge upp och söka på många olika stavningar!
Idag vinkade vi av L i Borås som tog Swebuss till Stockholm.