lördag 1 maj 2010

Nu är man på G!

IDAG öppnade vi Stenhuset igen! Åhh vad det är mysigt att vara igång! Kom inga massor med folk, men så där lagom i början! Hade det varit lite soligt kanske det kommit fler! En del kände man igen, familjen som kommer varje år när vi öppnar. Dom har 7 barn och alla är uppväxta med att åka till Torpa 1 maj. "Turistchefen" i Tranemo som kom med man och lånade barn!Henne ser man inte så ofta numera...
STT var och fotade och alla andra trevliga människor man träffar. Vinkade också "hejdå" till arvtagaren som ska göra lumpen i Stockholm på 1 år!

fredag 30 april 2010

Tiden bara rinner iväg!

Tänk, jag har inte skrivit på en hel vecka, det är mycke nu!
Det är plantering, möten, läkarbesök och klippning, prova kläder till modevisningen och plugga in det som ska guidas! Nu börjar säsongen!
Det är Stenhuset i helgen och 3 bussar efter varandra nästa vecka. Ska också få besök från Herrljunga på måndag, det är Elenor som lärt mig uttrycket "mata modellerna". Vi ska tillsammans besöka 2XL i Gällstad, den affären man kan fynda i! Då lånar vi nyckeln och springer omkring i bara underkläderna och provar o provar utan att någon stör eller tittar. Det är helmysigt.
Idag är det Valborg, varför firar vi det egentligen? När jag var ung var det folkparkspremiär i vårkappa och pumps, även om det så snöade och var minusgrader. Skulle jag aldrig göra idag. I och för sig går jag ju inte ut och dansar numera heller. Fast nu har jag sagt ifrån mig spinningen och tänker återuppta dans till hösten. Ska bannemig gå på buggkurs!
Ha nu en trevlig Valborgshelg och ut och demonstrera, själv finns jag i Stenhuset!