lördag 3 april 2010

Vårlig påskafton!


Det kom påskkärringar till oss som bjöd på äppelkaka, glass och kaffe!
Detta är Fabian och Vilja!



Vi har haft "lilla familjen" här i natt! Så då blev det en promenad med hundarna Nossan och Russin! Vilken härlig promenaddag det blev, djur och människor njöt av solen och snön försvinner mer och mer. Men det gäller för hundarna att rulla sig i den sista svalkande snön.

torsdag 1 april 2010

Idag har maken lagat taket på hönsgården och jag har jobbat tillsammans med Lisa i Gällstad och affären 2 XL.


Nu är det vår!
Tranorna Elsa och Åke har kommit till Högagärdes gärden! Hönor och ankor får gå utanför hönsgården, dom vet inte hur bra dom har det. Detta är frigående höns! Ankorna hittade lerpölar under ginstbusken och blev så skitiga. Men värst är Helge. Han kommer aldrig att bli ren igen. Jämför man då honom med Berra så ser man hur vit och fin en leghorntupp är. Dagmar, Berit och lilla Pip saknar nog sin stora vackra tupp Einar, för dom är lite förvirrade och följer inte gaphalsen Berra, som dom gjorde med Einar!



tisdag 30 mars 2010

Vårfotografering!

Vilka märkliga tulpaner det finns numera.
Måste nog ut och plocka lite påskris och blåbärsris så det blir lite grönt inne!
Idag blev det wookad kyckling med brokoli i oystersås som vi fört hem från Thailand. Det är en delikatess och maken är så duktig på det!


Vi fick ett sms när vi var i Thailand från barnbarnet, nu när ni är så bruna och nyklippta kan jag boka studion och fota er när ni kommer hem! Så idag fick vi vår julklapp! Jätteroligt med en massa poser i en hel timma. Tänk att få bli fotad så, bara vi. Här är fotografen Anna Gustavsson.